Blijf in contact met uw klanten. Dagelijks en geautomatiseerd.

Met De Contactmodule van MarketingFX worden alle contactmomenten met de klant van het autobedrijf automatisch gegenereerd door een koppeling met het DMS of GMS. De garantie voor een professionele uitstraling en een toename in klantretentie.

Met onze software is uw autobedrijf gegarandeerd van:

1.
Een transformatie van reactief naar proactief bedrijf

De Contactmodule automatiseert belangrijke processen voor u. Proactieve sales en service uitnodigingen, handige informatie rond een transactiemoment en attente follow up; het systeem doet het werk, volledig automatisch. Het bespaart u direct tijd en u hoeft er niets voor te doen.

2.
Omzetverhoging per klant

Momentum is alles! Door op het juiste moment een aanbod mee te sturen in een contactmoment vergroot u de kans op verkoop van een auto, accessoire of dienst. En helemaal als u het heel eenvoudig maakt om te kopen. Wij hebben wel een paar ideeën voor u.

3.
Minder klantenverloop

Met De Contactmodule raakt een klant niet onopgemerkt uit beeld, nooit! Het systeem is van een mechanisme voorzien om dit te voorkomen. En op het moment dat de liefde echt over lijkt te zijn kunt u een van de interessante winback contactmomenten inzetten.