Over ons.

Sinds 2006 zijn wij actief als marketing- en softwarebedrijf voor de automotive branche. Wij bedienen autobedrijven, importeurs, dealergroepen en fabrikanten. Dit doen we in heel Europa.

Made in Holland, delivered worldwide

Wij ontwikkelen zelf onze software om marketing en communicatieprocessen simpeler, slimmer en veiliger te maken voor alle spelers uit de autobranche.

Naast de levering van onze cloud software ondersteunen wij graag bij het bepalen van de pefecte Customer Journey, invulling van contactmomenten en bijsturen in de verzending op basis van miljoenen eerder verzonden 1-op-1 berichten aan klanten.

Ontwikkelingen voor de toekomst

Wij zijn altijd op zoek naar ideeën om uw business te boosten. Ideeën voor een hogere klantentevredenheid, meer omzet en tijdsbesparing maar ook ideeën om ons programma nog simpeler te maken.

Informeer naar onze toekomstplannen. Ook op dit moment wordt er volop gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en technieken.

Onze klanten

Werken bij MarketingFX

Junior/medior PHP programmeur - Goede kennis van PHP en MySQL. Veel vrijheid in werk en ontwikkeling.
Applicatiebeheerder - Kennis van PHP en MySQL. Aansluiten van nieuwe klanten, monitoren, verwerken van databestanden.
Marketing & Communicatie Adviseur - Goede beheersing van de Franse taal, in woord en schrift. Een afwisselende en uitdagende fulltime baan.
Freelancers - Programmeurs, dtp'ers, webdesigners. Marktconforme vergoeding en altijd vlotte uitbetaling.